Onbekend (schot)

Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse B

2 september 2012 14:30

Brinkkemper, J.J.

Deze eerste wedstrijd in de 3e klasse betekende een hernieuwde kennismaking met v.v. Waspik. Vanaf het begin probeerden de rood witten vanachter uit opbouwend het spel te maken, maar voor rust leverde dit erg weinig doelkansen op. Waspik daarentegen hanteerde veelvuldig de lange bal, maar was daar ook slechts sporadisch gevaarlijk mee. Zo stond de beginstand ook nog bij rust op het bord, 0-0 dus.

Na de pauze was er een zelfde spelbeeld te zien, waarbij Madese Boys wel een paar kansen creëerde. Het duurde echter tot de 80e minuut voordat Nicky de Reijer met een afstandschot de 0-1 op het scorebord bracht. Even later scoorde Wouter de Laat de 0-2 uit een fraaie aanval over links waarbij Björn de Bruin de bal op maat voorzette. Al met al was de overwinning van Madese Boys op Waspik wel verdiend te noemen.

Volgende week zondag staat de 1e thuiswedstrijd op het programma en dat is tegen v.v. Rijen.