ME1 zet zegen reeks door ook in eerste competitie wedstrijd

16 - 0

Helvoirt ME1

Meisjes E-Pupillen (najaar), ME1, 1e klasse M83

8 september 2012 11:00

Zaterdagochtend mooi weer en de eerste competitie wedstrijd staat voor de deur tegen Helvoirt ME1.

De meiden hebben er zin in en hopelijk kunnen ze het goede spel van afgelopen weken ook vandaag laten zien.

Al snel waren ze voor het doel van de tegenstander te vinden, maar de eerste poging op het doel ging net voorlangs. Toch hadden ze in de gaten dat op deze manier een doelpunt niet lang op zich zou laten wachten en als een echt team wisten ze de druk aan de kant van Helvoirt te houden door het veld breed te houden en goed over te spelen. Milla wist het eerste doelpunt te zetten. Dit smaakte naar meer en door goed over te blijven spelen en het veld breed te houden wisten ze de rust in te gaan met een 6-0 voorsprong. Met nog twee doelpunten van Milla, twee van Kyra en een van Evi. Na de aanmoedigingen van het aanwezige publiek in ontvangst te hebben genomen begonnen ze vol goede moed aan de tweede helft. Madelon, Lynn, Evi en Isabeau wisten het meteen achter en in het middenveld weer goed dicht te houden, waardoor de bal door afwisselend Fabienne, Eline, Kyra en Milla rond gespeeld kon worden voor het doel van Helvoirt. Toen ook nu alweer vrij snel gescoord werd door de meiden van Madese Boys leken de meiden van Helvoirt moegestreden en werd de tegenstand alleen maar minder. Daardoor wisten uiteindelijk Evi 3x, Milla, Kyra en Eline 2x en Isabeau 1x nog te scoren. Ondanks dat Ellen in het doel weinig te doen had wist ze toch nog een enkele doorbraak tegen te houden waardoor de eindstand uit kwam op 16-0.