C-Junioren (A-cat), C1, Hoofdklasse F

1 september 2012 12:30

Clarijs, P.

C1 – MOC’17 C1
Zou de C1 in het wedstrijd waarin het erom ging punten pakken? Na de winst in het selektietoernooi kon in de eerste competitiewedstrijd thuis tegen MOC worden getoond wat de C1 waard is. Het publiek kon genieten van een mooi duel waarin de C1 in de eerste helft op een 2-0 voorsprong wist te komen. Een mooie aanval over rechts werd door Merijn Martens mooi afgerond met een schot in de verre hoek. Even later kon Remco Martens de bal niet kwijt waarna hij zichzelf knap wat ruimte verschafte voor een geplaatst schot tussen keeper en paal. MOC’17 was duidelijk niet geslagen en na de rust kwam het snel terug. Een eerste goal werd afgekeurd vanwege eerder buitenspel. Kort daarna kende de scheidsrechter een strafschop toe aan MOC na een wat onhandige aktie. De aansluitingstreffer was een feit. MOC drukte goed door en de C1 had het lastig. De 2-2 stond al snel op het bord. De C1 wist zich langzaam te herpakken. De spelers vonden elkaar weer en 10 minuten voor tijd kon de 3-2 worden aangetekend door Thom van de Broek. Lang kon niet worden genoten want kort voor tijd scoorde MOC de grootst gevierde gelijkmaker. Met 3-3 kende de wedstrijd een mooie uitslag. De C1 pakt in ieder geval de eerste punten. De spelers weten (weer) dat er 2 volle helften inzet nodig is om tot winst te komen. Volgende week uit naar Hulst. Dagje Zeeland. Altijd lekker.