OJC Rosmalen F1

F-Pupillen, F1, Hoofdklasse D

8 september 2012 9:00

Madese Boys F1-OJC Rosmalen F1

Zaterdag 9:00 sportpark de Schietberg, deze ochtend staat de eerste competitiewedstrijd op het programma voor de F1 van Made. De tegenstander is al meteen niet mis. OJC heeft in twee bekerwedstrijden al 29x het doel gevonden en maar 1 tegentreffer geïncasseerd. Een tegenstander van formaat dus in deze hoofdklasse. Deze week is vooral getraind op het passen en traptechniek, vandaag gaan we dus zien of het werken resultaat heeft gehad. Na een korte warming up waar de jongens steeds beter de bal kunnen kaatsen naar elkaar begint de wedstrijd. In de eerste minuut is het al raak. Marnik zorgt voor de 1-0 voorsprong. Een minuut later hebben we al een tegentreffer doordat Stef hem verkeerd op zijn voet krijgt voor eigen doel: 1-1. Made laat zien dat ze mooi kunnen combineren en voor een snelle uitbraak kunnen zorgen. Stef heeft een goed schot wat knap gered wordt door de doelman van OJC. Het spel gaat tussen de twee teams goed gelijk op en OJC komt op voorsprong door een goed uitgespeelde aanval: 1-2. Made moet het in de eerste helft steeds hebben van de counter die van achteruit (Sven/Bart/Joep/Lucas) slim gespeeld wordt. Keer op keer wordt de voorhoede goed diep aangespeeld en uiteindelijk wordt de gelijkmaker hieruit gescoord. Stef krijgt de bal met een lekkere steekpass en komt alleen voor de keeper. Hij speelt de keeper goed uit en kan de bal simpel in het doel schuiven: 2-2. Made is goed aan het aanvallen en hieruit valt de verdiende 3-2. Job scoort dit doelpunt vanuit een goede corner. OJC komt ook een paar keer voor het doel van Lucas, maar hij komt goed zijn doel uit waardoor de bal niet voorbij hem komt. Nu wederom een goede diepe pass door Marnick op Douwe die hem prima inschiet: 4-2. Helaas valt op slag van rust nog de 4-3.

De tweede helft start al weer voortvarend voor Made omdat Sven een goede assist op Douwe geeft die hem verrassend erin weet te werken

: 5-3. Het spelbeeld blijft ook de gehele tweede helft op en neer gaan. Made heeft verschillende kansen en OJC maakt er twee. Het staat dus gelijk spel 5-5. Oei nu wordt het echt spannend. De supporters worden steeds enthousiaster. Bart Sibon schreeuwt zijn longen uit zijn lijf om de boys scherp te houden. Er wordt echt uitstekend verdedigd door Bart Havermans. Marnik houdt een paar ballen prima tegen in het doel. Vanuit een corner wordt de bal over de lijn gespeeld door Stef. Het blijft echter stil. De scheidsrechter moet de goal afkeuren omdat hij met zijn arm in het doel kaatst. De stand blijft dus 5-5. Vandaag worden de punten gedeeld door Made en OJC.

Jongens, vandaag hebben jullie getoond dat het omschakelen naar terug verdedigen beter ging dan voorgaande wedstrijden. Blijf jezelf hierin verbeteren. Woensdagavond een oefenpot tegen Desk F1 en zaterdag weer competitie tegen Jong Brabant F1.