76'
Onbekend (vrije trap)

Mannen Zaterdag reserve, 3, 5e klasse 24

28 april 2012 15:00

Vandaag de voorlaatste wedstrijd van de competitie tegen Unitas’30 uit Etten Leur op sportpark de Lage Banken. Een bijna geheel gerenoveerd sportpark met drie kunstgrasvelden en een geheel nieuw clubgebouw met dito tribune. Bijna iedereen was aanwezig zodat we met 14 spelers aan de wedstrijd konden beginnen.  Twee kwamen wat later binnendruppelen; een moest zelfs nog even zijn voetbalschoenen bij zijn vriendin op halen?!?!. De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander was nog in een gelijk spel geëindigd maar toen zaten we nog in een negatieve spiraal en vandaag straalden  een en al positiviteit uit. Fons (vrije linksback) bekroonde zijn beste wedstrijd dit jaar met een mooie eerste goal en met een 1-0 voorsprong zochten we de thee op. Met wat omzettingen begonnen we weer fel aan de tweede helft en een schitterende volley van Luc (centrale verdediger) bracht ons de 2-0. In de laatste fase van de wedstrijd kregen we nog een vrije trap en Remco (rechtsback) nam plaats achter de bal en met een aanloop bezorgde hij via een van de mooiste goals dit seizoen ons de 3-0. Ook de keeper Jochem was deze week belangrijk; in zijn voorlaatste wedstrijd hield hij deze keer goed de “0”. Zo zijn we de vier laatste wedstrijden ongeslagen en hebben we met deze eindsprint toch mooi 10 punten gehaald. Terugkomend in de kantine bleek bovendien nog eens dat we “team van de week” waren. De derde helft leverde deze week dus ook nog punten op. Het gehaktballetje in Etten Leur was deze week, dankzij Esther, goed voor een 7,5 en komt daarmee op een tweede plaats. Volgende week de laatste (moeilijke)  thuiswedstrijd tegen Oosterhout. Na afloop nemen we afscheid van onze keeper Jochem en van een van onze leiders.