...
45'

E-Pupillen (voorjaar), E5, 4e klasse 480

21 april 2012 10:30

Vandaag DE wedstrijd van het jaar voor de boys van de E5! De laatste in de competitie en wel bij en tegen  de directe concurrent voor het kampioenschap: JEKA E11. Allebei een gelijk aantal punten, een gelijk doelsaldo, maar JEKA heeft 1 wedstrijd minder gespeeld. De boys van de E5 weten wat ze te doen staat vandaag: WINNEN! Iedereen had er veel zin in. Er waren extra supporters meegereisd om ze aan te moedigen en Ivan had zelfs een mooi spandoek gemaakt. Half 11 trapte JEKA af. De wedstrijd ging gelijk op. Er werd hard gestreden om de bal. Zowel JEKA als Madese Boys hadden kansen op een goal. Halverwege de eerste helt kwam JEKA op een 1-0 voorsprong. Dat was even een dompertje voor de boys, maar de aanval werd snel weer gezocht. Kort voor rust was er nog een goede kans op de gelijkmaker, maar helaas ging de bal naast. Na wat ranja voor wat extra energie en peptalk voor wat extra moraal gingen de boys vol goede moed van start aan de tweede helft. Vanaf het begin werd er een stuk feller gespeeld als in de eerste helft en dat leverde de 1-1 op door een mooie goal van Julian. De spanning was weer terug. Het was nu alles of niks! De boys van rood en wit probeerden het, maar JEKA bleek vandaag helaas net iets beter te zijn, Wat de andere wedstrijden wel lukte, lukte vandaag net niet. JEKA liep uit naar een 4-1 voorsprong en daarmee was de mooie droom op een kampioenschap helaas voorbij. Ivan, Max, Jarno, Tom, Pavel, Frits, Peter, Stephan en Julian jullie hebben vandaag geweldig goed je best gedaan, tot de laatste minuut blijven knokken en daarmee hebben jullie bewezen echte kampioenen te zijn! Jullie hebben deze competitie bewezen dat jullie als een ECHT TEAM tot mooie dingen in staat zijn! De tweede plaats is daarmee een mooie beloning. Daar mogen jullie super trots op zijn!