Groen Wit E1

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

21 april 2012 11:00

E1-Groen Wit E1
11:00 veld D1, beide teams zijn vandaag van plan om 3 punten te pakken in de slotfase van deze competitie. Dit is ook te merken aan het spel deze wedstrijd. Made begint voortvarend en is sterk in de duels waardoor ze regelmatig gevaarlijk richting de goal komen van groen-wit. De tegenstander heeft in zijn as enkele prima spelers opgesteld waardoor elke aanval van Made degelijk verdedigd wordt. Made komt wel op voorsprong doordat Bram vanaf de tweede lijn knalt en onder een speler en keeper doorschiet 1-0. Groen wit komt terug en komt met een goede aanval op 1-1. De tweede goal van Made is van de voet van Mike. Ook van afstand neemt hij hem op de slof en ziet de bal (net getoucheerd door een verdediger) in de touwen verdwijnen 2-1. Resterende de eerste helft wordt er door beide ploegen enorm goed gespeeld en de graspollen vliegen door de lucht (vandaag wel!!).
De tweede helft begint weer en zowel Made als Groen Wit spelen een degelijke pot voetbal. De tegenstander is echter net wat sterker de kleedkamer uitgekomen, waardoor er hard verdedigd moet worden door Made. Dit resulteert in een vrije trap voor de tegenstander. Deze vrije trap wordt goed ingeschoten en via een volley heeft Ricardo het nakijken en staat het 2-2. Een minuutje of 5 voor het einde van de wedstrijd maakt de tegenstander de 2-3. Made komt nog enkele malen via goede aanvallen dicht bij een gelijkmaker echter het mag niet zo zijn. De 50 minuten zijn gespeeld en het eindsignaal klinkt.
Helaas E1, deze laatste wedstrijd konden jullie niet winnend afsluiten maar dit seizoen werd wel afgesloten door een prima veldspel en met een goede dosis inzet. En jullie weten het, verliezen mag maar nooit zonder inzet!! Nu volgen er nog wat trainingen en twee toernooien. Waarschijnlijk eindigen we nu op de 8e plaats voor Baronie, Bavel, Rijen en Advendo.