Kloetinge D1

D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse J

21 april 2012 12:30

D1-Kloetinge D1
Madese Boys D1 speelde afgelopen zaterdag 21 april ’12 thuis tegen de D1 van Kloetinge. Een middenmoter waarvan op papier toch wel gewonnen moest kunnen worden. Het tegendeel blijkt. De D1 van Kloetinge zet een goede partij voetbal op de mat. We starten aanvallend met Quinten voor de verdediging maar dit pakt niet goed uit. In de eerste helft weet Kloetinge maar liefst 3 keer te scoren en zo loopt Made achter de feiten aan. We voetballen wel redelijk maar weten niet echte kansen te creëren. Een schot net over van Quinten is het meest gevaarlijke van de zijde van Made. 0-3 de ruststand. De 2de helft starten we zoals vanouds met 4 verdedigers en beginnen we goed. We scoren al vrij snel de 1-3 . Aaron, die een afvallende bal inschiet, scoort. We krijgen weer wat hoop al wordt die ons kort daarop ontnomen door Kloetinge dat de 1-4 scoort en is het gedaan voor ons. 1-6 had het ook nog kunnen worden. 2 ballen van Kloetinge kaatsen via onderkant lat voor de lijn uit de goal. Maar die zijn ons bespaard gebleven. Verdiende overwinning van Kloetinge. Ondanks dit verlies toch een knappe prestatie van de D1 in de hoofdklasse. Een 2de plaats in de poule hadden we begin van het seizoen niet voorzien. Een zeer knappe prestatie met nog 1 wedstrijd te gaan voor de ploeg van René Martens. Het gehele team niemand uitgezonderd knap gevoetbald en gefeliciteerd met deze 2de plaats.