0 - 7

Madese Boys JO9-4JM

F-Pupillen (voorjaar), F4, 3e klasse 328

21 april 2012 10:00

Be Ready F1 – Madese Boys F4   Vandaag stond de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie op het programma tegen de F1 van Be Ready. Bij winst hebben we nog steeds uitzicht op de 2e plaats, maar zijn wel afhankelijk wat ONI volgende week zal gaan doen.   Wessel begint de eerste helft als keeper en dat is gelijk het laatste wat er over Wessel de eerste helft te schrijven valt, want hij heeft echt geen enkele bal gehad. Die enkele keer dat Be Ready er uit wilde komen, werden ze door de uitstekende verdedigende Jens, Jarno en Max halverwege het veld al gekeerd. Er werd die eerste helft goed overgespeeld en fanatiek gevoetbald. Verscheidene doelkansen van Koen, Luuc, Idse en Sam werden echter niet verzilverd. Uiteindelijk was het Idse, die zich goed vrijspeelde en de 0-1 op het scorebord wist te brengen. Met deze stand gingen we aan de ranja en konden degene, die niet naar de wedstrijd hadden gekeken, nog denken dat het mogelijk een spannende wedstrijd zou gaan worden.   Na de rust mocht Max gaan keepen en ook hij heeft het niet druk gehad. 1 makkelijke bal kon worden opgeraapt. Gelukkig kon hij zijn talenten nog tonen bij de penaltyreeks. Deze keer waren het Koen, Jens en Sam die de aanvallers van Be Ready geen kans gaven tot een schot op goal. Aanvallend was er de 2e helft meer te beleven. Nadat Luuc zichzelf goed vrijspeelde, kon hij de bal panklaar leggen voor Jens, die, vrij voor de keeper, de hoek voor het uitzoeken had. 0-2. Niet veel later was het bijna een exacte situatie, maar nu was het Wessel die de bal aflag op de sterk opkomende Jarno. Jarno twijfelde ook geen moment en scoorde schitterend de 0-3. Koen wist bijna de 0-4 op het scorebord te zetten, maar de keeper wist het goede schot van Koen nog net voor de lijn te redden. Hierna was het Wessel die met een loepzuivere hattrick de stand op 0-6 wist te brengen. Zeer goed voor de stand natuurlijk, maar wel jammer dat hij tussentijds zijn steeds opkomende en vrijstaande medespelers niet meer zag staan. Tenslotte wist ook Idse nogmaals te scoren en zo werd de einduitslag 0-7.   De Boys van de F4 (Idse, Jarno, Jens, Koen, Luuc, Max, Nuno, Sam en Wessel) hebben met z’n allen een zeer goede voorjaarscompetitie gespeeld in de 3e klasse. De trainers/leiders Paul, Piet en Pieter zijn dan ook zeer trots op jullie. Nu nog een weekje wachten op de uitslag van ONI om te weten of we de 2e plaats hebben weten te bemachtigen.