3 - 3

Emplina D1

31 maart 2012 12:30

D1 - Emplina D1

Zaterdag 31 maart 2012 speelde de D1 een vriendschappelijke wedstrijd thuis tegen Emplina D1 uit Empel. De eerste helft liep volgens afspraak de duels werden gewonnen en er werd met vlagen goed gespeeld. 1-0 valt al snel doordat een speler van Emplina een handsbal maakt in eigen strafschopgebied. Aaron schiet de 1-0 binnen. 2-0 wordt het door goed opkomen van Quinten die van afstand met zijn chocolade been doel treft. En ook de 3-0 komt van Quinten die een corner van Wouter met het hoofd binnen kopt. Made is heer en meester de eerste helft en Emplina komt weinig of niet tot een kans. Tot ze kort voor rust na een goede uitbraak toch de 3-1 weten te scoren. In de 2de helft na 3 wissels van de kant van Made zien we toch een ander Emplina op de mat. Ze starten goed en fel en weten al gauw op 2-3 te komen. Ook 3-3 scoren ze door de bal over de uitkomende keeper van Made te loppen. Kansen gaan dan over en weer. Yael kopt nog op de lat en Sebastiaan weet voor Made nog een paar goede reddingen te verrichten. De eerste helft was voor Made. De 2de helft voor Emplina. Een leuke wedstrijd dit oefenduel waar beide ploegen weer mee aan de slag kunnen. 3-3 de uiteindelijke terechte uitslag.