DOSKO 1 (zon)

Mannen Zondag standaard, 1, 2e klasse E

15 april 2012 14:30

Verpaalen, J.M.E.M.

In een constant op en neergaande wedstrijd bleef de 0-0 op het scoreboard staan. In de eerste helft had Dosko een licht veldoverwicht, maar echte kansen bleken spaarzaam Cor van Dongen stond op zijn plaats en hield zijn doel schoon. Daar tegenover kreeg Joost Jansen pal voor het rustsignaal ’n mooie kans om Madese Boys op voorsprong te schieten. Helaas wilde de bal er niet in. Na rust probeerden beide ploegen de winst binnen te halen, Madese Boys voor klassebehoud en de bezoekers om nog mee te doen om het kampioenschap. Maar opnieuw speelde de wedstrijd zich het meest af tussen de beide 16-meter gebieden en hoefden de goalies zich niet serieus druk te maken. Halverwege de 2e helft kwam Dosko nog met 10 man te staan, na ’n trappende beweging op Joost Jansen. Het spelbeeld veranderde echter niet en zo werden de punten