Madese Boys JO13-1

D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse J

14 april 2012 10:15

Roosendaal D1 -  D1
Afgelopen zaterdag 14 april ’12 speelde de D1 uit tegen bekerwinnaar Roosendaal D1. Roosendaal 3de in de poule Made 2de . Een beladen wedstrijd was het niet meer, mede omdat Madese Boys zich al zeker had gesteld voor de 2de plaats in de poule en de nummer 1 plaats niet meer binnen bereik was. Desondanks zijn we naar Roosendaal vertrokken om toch een goede prestatie neer te zetten. Dit viel echter zwaar tegen. Roosendaal scoort al vrij snel de 1-0 uit een halve omhaal vanaf de 16 meter en de bal valt hoog net over de lijn met Sebastian in de goal. Kort daarop red Sebastian een soortgelijke bal knap door een hoge vrije trap net over zijn goal te stompen. De corner die daarop volgt wordt wel uitverdedigd maar in de rebound terug ingedraaid en fraai ingeschoten door Roosendaal. 2-0 de ruststand. Na rust startten we goed en hebben we ligt overgewicht maar weten we niet bij de goal van de keeper van Roosendaal te geraken. Na het 2de deel van de 2de helft neemt Roosendaal de touwtjes weer in handen en komen we nog een paar keer goed weg. Made krijgt deze helft 1 kans maar de keeper van Roosendaal weet de aanval van Aaron goed te stoppen. Een verdiende 2-0 overwinning voor Roosendaal. Volgende week Kloetinge thuis.