5 - 3

SCO/TOFS E7

E-Pupillen (voorjaar), E5, 4e klasse 480

14 april 2012 9:00

Het einde van de competitie nadert voor de boys van de E5 en met nog 2 wedstrijden te spelen doen ze nog steeds mee voor de eerste plaats! Om mee te blijven doen moest er vandaag dan wel gewonnen worden thuis van SCO-TOFS E7. Na de aftrap werd er gelijk fanatiek gejaagd op de bal en dat was met succes, want binnen de eerste minuut wist Stefan de 1-0 binnen te prikken! Een mooie opsteker. De boys gingen goed door en Pavel zorgde daarna voor de 2-0. SCO-TOFS was goed wakker geschud en kwamen terug in de wedstrijd, 2-1. Stefan zorgde daarna voor de 3-1 en met 3-2 gingen ze de rust in. Na een bekertje ranja werd er begonnen aan de tweede helft. SCO-TOFS bleek wat sterker te zijn in het begin en kwam terug naar 3-3. De boys moesten nu toch even flink aan de bak! Het duurde een tijdje, maar Frits hielp het team over het dode punt heen en scoorde de 4-3. Een mooie beloning voor zijn geweldige inzet van vandaag! De beleving was weer terug en Pavel bepaalde daarna de eindstand op 5-3. Het mocht dan niet zo gemakkelijk gaan, de 3 punten zijn in ieder geval binnengehaald door Ivan, Jarno, Max, Tom, Pavel, Peter, Frits, Stefan en Julian. Volgende week moet dan de beslissing vallen bij en tegen JEKA E11. Spannender kan niet! Komt allen om de boys van de E5 naar de overwinning te schreeuwen!