2 - 11

Madese Boys JO11-5

E-Pupillen (voorjaar), E5, 4e klasse 480

7 april 2012 11:00

Vanavond stond de return van afgelopen zaterdag op het programma: uit bij Be Ready E2. Iedereen had veel zin in een lekker potje avondvoetbal. Vanaf de aftrap werd de aanval weer gezocht. Na zo’n 5 minuten opende spits Stefan de score 0-1. Kort daarna zorgde hij ook voor de 0-2. Be Ready kreeg nog een aantal goede kansen, maar de verdedigers Jarno, Max en Tom lieten vanavond ook weer  zien dat ze gegroeid zijn en dat ze nog maar weinig kansen weggeven. Tweemaal Jarno en nog een keer Stefan bepaalde de ruststand op 0-5. De ranja had de tegenstander goed gedaan, want ze gaven zich nog niet gewonnen. Stefan zorgde voor de 0-6, maar daarna wist Be Ready te scoren. De boys waren wakker geschud en begonnen weer goed te voetballen. Keeper Ivan deed nog een aantal goede reddingen in de tweede helft. Julian, Pavel, Peter, Frits en Jarno bepaalden de eindstand op 2-11. De voorlopige eerste plaats in de poule is een mooie beloning voor het goede spel van de laatste weken!