2 - 3

Madese Boys JO9-4JM

F-Pupillen (voorjaar), F4, 3e klasse 328

3 april 2012 18:30

Na afgelopen zaterdag thuis tegen ONI verloren te hebben met 3-6, stond er dinsdag een echte avondwedstrijd op het programma. In s’ Gravenmoer stonden dezelfde sterke spelers van ONI ons al op te wachten. Idse stond de eerste helft op goal en dit gaf toch al enige verwarring bij de tegenstander. Wessel kreeg de opdracht mee om die echte sterke, snelle tegenstander in de gaten te houden en overal te volgen. Helaas konden de Boys niet voorkomen dat ONI op een 1-0 voorsprong kwam. Ze waren echter niet van plan om het bijltje er bij neer te gooien en gingen goed door. Het spel ging snel op-en-neer. Mooie aanvallen van Koen, Luuc en Wessel, werd afgewisseld door subliem verdedigen door Jarno. Jens, Nuno en Sam en uitstekend keepwerk van Idse. Bij een terugspeelbal van de tegenstander wist Koen goed te storen, zodat er achterin een fout werd gemaakt en Wessel vrij voor de keeper kwam te staan. 1-1. De verdiende gelijkmaker. Bij deze stand gingen we aan de ranja.

Jens wisselde met Idse van plaats en stond de 2e helft dus op goal. ONI begon de 2e helft gelijk sterk en Jens kon aantonen dat ook hij een goede sluitpost is. Na een goede redding, waarna een iets te gehaaste uittrap volgde, kon ONI de bal onderscheppen en weer op voorsprong komen. De Boys bleven allemaal zeer hard werken om een goed resultaat neer te zetten. Idse kon uitbreken en na een droog schot de keeper te passeren. 2-2. Jarno liep telkens die snelle tegenstander van zaterdag er uit, waardoor deze speler nooit echt gevaarlijk meer kon worden. De wedstrijd werd echt spannend en hoewel fysiek allemaal wat steviger, werd de wedstrijd nooit gemeen. Aan 2 kanten haalden de jongens het beste uit zichzelf. Na een gewonnen duel net over de middenlijn kon Wessel doorstoten naar de goal van de tegenstander en zowaar de Boys op een 2-3 voorsprong zetten. ONI probeerde nog de gelijkmaker te scoren, maar door de nooit opgevende verdediging van Madese Boys, lukte dat niet. De Boys wisten zelf ook nog enkele gevaarlijke aanvallen op te zetten, maar kwamen ook niet meer tot scoren. Groot was de vreugde en de opluchting bij het eindsignaal. Er werd vanavond, zonder uitzondering, zeer goed gevoetbald en aan weerszijde hebben de toeschouwers genoten van de wedstrijd. Vanavond nog de Champions league wedstrijd van Barcalona tegen AC Milan, maar dat kan na deze wedstrijd alleen maar tegen vallen.