Terheijden E1

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

31 maart 2012 11:00

E1 speelt de derde thriller: Drimmelense derby tegen Terheijden

Zaterdagochtend 10:30 de spelers van Made druppelen binnen op deze bewolkte dag. De E1 van Made is gebrand op een derde overwinning van dit seizoen tegen de club uit Terheijden (hometown van Jill en Gerard) en waarschijnlijk wil Terheijden dit keer revanche nemen op ons. Na een goede warming up op een voor ons vreemd D2 veld start de wedstrijd exact om 11:00. Het is te zien aan het spel van Made dat ze tegen deze club al twee keer eerder hebben gewonnen. Het gevolg daarvan is dat ze te onvoorzichtig spelen waardoor we “alweer” op een 0-1 achterstand komen. De goal wordt gemaakt door een prima middenvelder Luuk van Terheijden. Nou Made, die mouwen omhoog en gas op die lolly!! Niet lang daarna een mooie aanval die uiteindelijk eindigt via Max op Mathijs die de gelijkmaker scoort 1-1. Made is los en speelt echt prima, er wordt heel degelijk verdedigd, het middenveld staat als een huis en de voorhoede maakt het de tegenstander echt lastig, wat een verschil met vorige week gelukkig. De voorsprong behalen we doordat weer een prima aanval eindigt met een schot op goal van Marije, de bal kaatst via een been van de bezoeker achter de keeper en het staat 2-1. Met deze stand gaan we ranja drinken.

In de rust krijgt de scheids te horen dat hij niet zijn handen in de lucht moet steken als Made scoort, maar dat zal de scheids nog weleens bekijken ;-).

11:35 het tweede deel van de thriller start en we hebben afgesproken dat we deze helft weer willen winnen kortom in de koppies staat het weer 0-0. Gelukkig is de werklust top van Made en de eerste goal van de tweede helft volgt doordat Daan een assist geeft aan Max, die schiet op de keeper die de bal alleen weg kan boksen, Max loopt door en krijgt de bal met geluk tegen zijn knie waardoor het netje wederom trilt en de stand is 3-1. Over en weer volgen wat kansen maar de beste zijn voor Made en de grotere voorsprong kan niet uitblijven. De aanval wordt vanaf rechts opgebouwd. Mathijs geeft een prima steekpass op Max die alleen voor de keeper komt. Dit keer blijft Max beheerst en passeert de keeper zoals het een spits betaamd en het staat 4-1. Tevens de eindstand van de wedstrijd.

In Terheijden hebben ze het op één na het lekkerste worstenbroodje maar de broodjes werden vandaag bruin gebakken door Madese boys.

Made, prima gevoetbald en zoals in de film eindigt een thriller vaak goed (althans voor Made). Jill kan met opgeheven hoofd de klas in maandag en de trainer kan zijn hoofd ook weer laten zien op de Terheijdense velden als zijn zoon Ray daar thuis speelt. Knap gespeeld tegen een club die de derde plaats bekleed in de hoofdklasse E. Volgende week staan we met de kippen op en hebben een hele vroege uitwedstrijd tegen UVV, wat weer een mooie wedstrijd kan gaan worden.