35'
...

E-Pupillen (voorjaar), E5, 4e klasse 480

31 maart 2012 9:00

Vandaag weer een belangrijke wedstrijd voor de boys van de E5. Thuis tegen Be Ready E2. Zouden ze ongeslagen blijven op De Schietberg in de voorjaarscompetitie? Iedereen had er weer zin in. De wedstrijd was maar net begonnen en menig speler en ouder langs de kant stond de slaap nog uit zijn ogen te wrijven, maar de oplettende Julian tikte binnen 1 minuut de eerste bal tegen het net van de tegenstander! Dat was wel een hele snelle voorsprong. Fanatiek en goed werd er gespeeld door de boys van de E5 in de eerste helft. Dat resulteerde in een verdiende 4-0 voorspong bij de rust door nog een doelpunt van Julian en twee van de jarige Stefan. De tweede helft kwamen de jongens van Be Ready beter in de wedstrijd en moesten de verdedigers en keeper Ivan wat meer aan de bak als in de eerste helft. Be Ready kwam terug tot 4-1. Aan beide kanten waren er nog goede kansen, maar de bal wilde er niet meer in vanmorgen. Een goede 4-1 overwinning voor de boys van de E5. Een topklassering is nog steeds binnen bereik jongens! Ivan, Jarno, Max, Frits, Pavel, Peter, Stefan en Julian weer super gepresteerd!

Vanavond stond de return van afgelopen zaterdag op het programma: uit bij Be Ready E2. Iedereen had veel zin in een lekker potje avondvoetbal. Vanaf de aftrap werd de aanval weer gezocht. Na zo’n 5 minuten opende spits Stefan de score 0-1. Kort daarna zorgde hij ook voor de 0-2. Be Ready kreeg nog een aantal goede kansen, maar de verdedigers Jarno, Max en Tom lieten vanavond ook weer zien dat ze gegroeid zijn en dat ze nog maar weinig kansen weggeven. Tweemaal Jarno en nog een keer Stefan bepaalde de ruststand op 0-5. De ranja had de tegenstander goed gedaan, want ze gaven zich nog niet gewonnen. Stefan zorgde voor de 0-6, maar daarna wist Be Ready te scoren. De boys waren wakker geschud en begonnen weer goed te voetballen. Keeper Ivan deed nog een aantal goede reddingen in de tweede helft. Julian, Pavel, Peter, Frits en Jarno bepaalden de eindstand op 2-11. De voorlopige eerste plaats in de poule is een mooie beloning voor het goede spel van de laatste weken!