Madese Boys F3 combineert zichzelf naar een dikke overwinning

7 - 0

Beek Vooruit F3

F-Pupillen (voorjaar), F3, 4e klasse 510

31 maart 2012 9:00

Het is dat de jongens en meiden van de F3 in rood shirt en witte broek over het veld zoefden, anders had men gedacht dat Klein Barcelona in actie was op het Mayse hoofdveld. Met geweldig combinatievoetbal werd Beek Vooruit opzij geschoven: 7-0! Wie denkt dat de pupillen bij de F-jes slechts doen aan kluitjesvoetbal kwam zaterdag bij de F3 bedrogen uit. De spelertjes tikten er vrolijk op los en wisten iedere keer weer  de vrije man/vrouw te vinden. De tegenstander uit Prinsenbeek werd er horendol van. De ruststand van 2-0 was geflatteerd. Zonder de geweldige keeper van de tegenstander waren er meer goals in  Mays voordeel gevallen. In de eerste helft scoorden Lynn met een prachtig afstandschot en rondde Evi, na een aanval over vier schijven, een voorzet van Boris koelbloedig af. Na de rust begon de motor pas echt te draaien. Evi en Milla waren heer en meester (of beter gezegd: dame en meesteres) op het middenveld. Ze strooiden met passjes alsof het een lieve lust was en wisten iedere keer weer een vrije medespeler te vinden. Kyra hield ondertussen de verdedigers van Beek Vooruit aan het werk en Bart en Madelon klaarden de klus achterin vakkundig. En Ellen onze keepster? Die heeft met zo’n geweldig team voor zich niet veel te doen gehad. De enkele keren dat er echter een tegenstander voor haar neus verscheen, wist ze haar doel knap schoon te houden. Gedegen werd er naar een monsterscore gewerkt. Evi  en Milla scoorden beide nog twee maal en de sterk opkomende laatste man Remco bepaalde de eindstand op 7-0.