Madese Boys JO11-1

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

24 maart 2012 10:30

Baronie-Madese boys………………….   JA MAAR!!

De E1 speelde vandaag tegen Baronie uit. De thuis wedstrijd werd nipt verloren en vandaag zouden we drie punten hard kunnen gebruiken om eventueel een plaatsje te stijgen. Zou vandaag de winning mood doorgezet worden? Het was een lekker voorjaarszonnetje dus het zou genieten geblazen moeten zijn om te mogen voetballen. Ik begin nu eerst maar met twee woorden die veel gebezigd werden door Madese Boys “JA MAAR”.

JA MAAR….het is veel te warm.

JA MAAR….het is kunstgras.

JA MAAR…. hij of zij doet het niet goed.

JA MAAR….de scheids neemt verkeerde beslissingen.

JA MAAR, het was gewoon JAMMER!! dat de E1 vandaag gewoon echt de onderliggende partij was.

Geen duel werd gewonnen. De voorhoede was aan het wandelen en maakte het de tegenpartij veel te makkelijk om op te kunnen bouwen. Het middenveld had vandaag ook maar eens de rode loper uitgelegd en achterin werden de “snelle” jongens veel te vrij gelaten. Ook de keeper werd te makkelijk gepasseerd en de uitrappen matig genomen. Zelfs de aftrappen werden met regelmaat dusdanig genomen dat de scheidsrechter moest ingrijpen en de aftrap overnieuw moest laten nemen. De eerste helft werd dan ook afgesloten met een 3-0 achterstand. Een praatje van de trainer volgt in de rust en er wordt vooral gesproken over het gedrag van de spelers op het veld…. Veel te makkelijk, en de taak voor de tweede helft is met dezelfde inzet spelen als de tegenstander.

Baronie trapt de tweede helft af en na weer een uitgespeelde kans maakt Baronie er de 4-0 van. Made komt met een goal van Jill een heel klein beetje terug in de wedstrijd 4-1. Zou dit dan de ommekeer kunnen zijn? Helaas Baronie gaat door en het wordt 5-1, 6-1 zelfs, waarna Mike nog een keertje kan scoren en de eindstand staat op 6-2 verlies Madese boys.

Madese boys dit keer geen nipt verlies maar een flinke opdoffer van Baronie. Verlies is op zich niet zo erg, als er dan maar wel gestreden wordt. Deze keer was er geen passie en wil om te winnen. Kortom deze wedstrijd gaan we snel achter ons laten en volgende week gaan hopelijk de mouwen weer opgestroopt worden. Eerst nog twee keer trainen met voldoende passie, dan komt het komende zaterdag echt wel weer in orde.