Madese Boys JO13-1

D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse J

24 maart 2012 15:00

MOC’17  D1 - D1

De wedstrijd ging later als normaal van start namelijk pas om 15.00 uur. We begonnen de wedstrijd sterk met al in de eerste minuut een grote kans door een goede combinatie tussen Niels en Merijn die de bal net naast schiet. Kort daarop is het MOC dat de bal uit een aanval ook naast ziet gaan. Het spel gaat op en neer de eerste helft. Kleine kansjes voor Made maar ook MOC krijgt de nodige kansen. Toch is het Made dat op een 0-1 voorsprong komt. Wouter die de bal van Stef teruggelegd krijgt schiet min of meer met een zondags schot de bal van afstand over de keeper. Een belangrijk doelpunt zou later blijken. Kort voor rust schiet Aaron nog op de paal en wordt de rebound door Stef half geraakt en naast geschoten. Met 0-1 gaan we de rust in. De peptalk in de rust brengt weinig teweeg. Het spel blijft vrijwel onveranderd de 2de helft. Zwaarbevochten. Geen mooi voetbal maar wel spannend. MOC komt bijna nog gelijk door uit een corner op de goal van Sebastian te koppen maar hij houdt deze bal keurig met een duik uit de hoek van de goal. De fut is er een beetje uit en het is nu een kwestie van overleven en de 2de helft de 0 te houden. Het verlossende fluitsignaal valt en we pakken hier met niet al te best voetbal toch de 3 punten. We blijven hierdoor stevig op de 2de plaats staan in de competitie. En weer de 0 gehouden. Complimenten voor onze keeper en onze sterke verdediging die de minste tegengoals hebben in de poule.