1 - 12

Madese Boys JO11-5

E-Pupillen (voorjaar), E5, 4e klasse 480

24 maart 2012 10:30

Vandaag de uitwedstrijd bij buurman Veerse Boys E3 op het programma voor de boys van de E5. Vol goede moed werd er begonnen aan de wedstrijd. Winnen was vanmorgen het doel van de boys. Na 5 minuten opende Julian met een mooi schot de score. Daarna tekende Stefan via een penalty voor de 0-2. De jongens lieten zich niet gek maken door de tegenstander en met goed voetbal werd de rust bereikt met een 1-5 voorsprong. Jarno scoorde 2 maal en Pavel 1 maal (met een mooi afstandschot). De tweede helft werd er goed door gespeeld en verzorgden Jarno (2 maal), Stefan (2 maal) en Pavel (3 maal) de

doelpunten. Met een goede 1-12 overwinning op zak weer op naar huis. Complimenten
Ivan, Peter, Tom, Jarno, Max, Stefan, Pavel en Julian voor het goede spel. Volhouden!