Madese Boys F3 verovert op knappe wijze 2e plaats

3 - 6

Madese Boys JO9-3JM

F-Pupillen (voorjaar), F3, 4e klasse 510

24 maart 2012 9:00

De jongens en meiden van de F3 hebben vandaag maar weer eens aangetoond over een klasse team te beschikken. Vandaag wachtte de nummer twee van de competitie. Bij een overwinning zouden de twee teams van plaats wisselen. Vooraf lag er dus al de nodige druk bij de spelertjes. Deze druk haalde echter het beste naar boven. Bij de F3 is het zo dat iedere speler op meerdere plaatsen in te zetten is, zonder dat het de kwaliteit aantast. Sterker nog, het team wordt er alleen maar beter door. En dan is het ook nog eens zo dat iedereen voor het doel koelbloedig is en zo zijn/haar doelpuntje meepikt. Ga er maar eens aanstaan als tegenstander. Dit weekend was het Veerse Boys die zijn tanden stuk beet op de F3. In de eerste helft was het Mila die de score opende met een afstandsschot, waarop de Veerse keeper zich verkeek. Veerse Boys maakte gebruik van de dip die volgde op de openingstreffer en binnen enkele minuten was de stand omgebogen in een 1-2 achterstand. De F3 maakte zich echter even kwaad, rechtte de rug, balde de spieren en wist met een 4-2 voorsprong de kleedkamer in te gaan. De doelpunten werden gescoord door Boris, Madelon en Remco. Achterin was het Gwenneth die met haar snelheid de tegenstander van het scoren afhield. Na de pauze werd de klus vakkundig afgerond. Nadat de Faanten nog op 4-3 waren gekomen, scoorde Kyra de 5-3 en zorgde Bart voor de eindstand: 6-3 voor de F3. Ondertussen wist Ellen het doel met katachtige reddingen schoon te houden. Op het middenveld vocht Lynn als een pitbull voor iedere bal en was het Evi die met prachtige passes de spitsen van ballen voorzag. Al met al een prachtige teamprestatie die een dikverdiende tweede plaats opleverde. een dikke pluim voor boys en girls.