Madese Boys JO13-1 - Zeelandia Middelb. D1

D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse J

17 maart 2012 12:30

D1 - Zeelandia (Middelburg)
 D1

Zeelandia, laatste in de poule, dat moest een makkie worden dachten sommigen in de eerste helft. Het tegendeel bleek. Zeelandia gaat de eerste helft sterk van start en we krijgen het met tijd en wijle nog moeilijk ook. We spelen matig en de duels worden niet gewonnen. Zeelandia is de betere in deze helft maar we weten voor rust toch op voorsprong te komen na een voorzet van Aaron die door Stef wordt gescoord. 1-0 gaan we de rust in. De gezelligheid spat er van af in de kleedkamer [maar niet heus]. De nodige opmerkingen worden gemaakt en er komen 3 nieuwe wisselspelers in het team. En wat blijkt: er wordt weer gevoetbald en hoe. Zeelandia krijgt de ene na de andere om de oren en weet het strafschopgebied van Sebastian op 1 keer na niet meer te bereiken. Yael die goed in de wedstrijd zit scoort alert de 2-0. Niels die de bal van Merijn krijgt scoort 3-0. 4-0 scoort Yael weer op aangeven van Niels. 5-0 maakt Niels dan weer uit een corner van Wessel en ook de 6-0 komt van de schoen van Niels die de bal panklaar aangegeven krijgt van Merijn. Uiteindelijk valt ook nog de 7-0 door eenafstandschot van Tom K die hem loeihard in het net schiet. Wat een 2de helft Madese Boys. 6 doelpunten. Goed gedaan. Volgende week uit tegen MOC uit in Bergen op zoom. Succes.