9'
Assist: Onbekend

E-Pupillen (voorjaar), E5, 4e klasse 480

17 maart 2012 9:00

De boys van de E5 moesten het vandaag thuis opnemen tegen Bavel E8. Thuis zijn ze dit seizoen nog ongeslagen en vraag was of ze dat na 50 minuten voetbal nog steeds zouden zijn! De eerste minuten moest de slaap nog uit de ogen gewreven worden, want na 2 minuten had Bavel de score al geopend. De slaap was er uit! Er werd weer volop gestreden en na een afstandsschot van Julian tegen de lat, was het Pavel die de rebound tegen de touwen knalde in de negende minuut. Het was weer gelijk. Door beide teams werd er volop aangevallen en werden er over en weer goede kansen gecreeerd. Bij de rust was het nog steeds 1-1. Na een bekertje ranja werd er vol goede moed begonnen aan de tweede helft. Deze liet een zelfde beeld zien als de eerste: voor beide teams goede kansen, maar de bal wilde er niet meer in. En daarmee blijven de jongens van de E5 thuis nog ongeslagen. Een nieuw record! Ga zo door Ivan, Jarno, Tom, Max, Pavel, Stefan, Frits, Julian en Peter.  Als jullie zo blijven spelen dan zijn er nog vele mooie resultaten te behalen!