1'

Meisjes C-Junioren (voorjaar), MC1, 1e klasse M08

17 maart 2012 12:30

Cees Bossers

We verzamelden om 11.45 in de kantine om vervolgens om 12.30 aan de wedstrijd te beginnen. Er waren wat meiden die klaagden over wat pijntjes en dus werd Mila de Rooijen nog snel opgetrommeld van de D2. Het was even wennen voor de meiden dat er ineens een vijftiger de wedstrijd leidde i.p.v. onze jonge god Luc. Maar daar trokken de meiden zich zeker niks van aan want ze startten de wedstrijd verschrikkelijk fel. Binnen 1 minuut schoot Anouk van Gils ons al gelijk naar een 1-0 voorsprong. Daarna begon de wedstrijd pas echt. De supporters, in grote getalen opgekomen, zagen een super eerste helft waarin goed gecombineerd werd. Dat wat de meiden doordeweeks met de training hadden geleerd werd duidelijk uitgevoerd. Er werd lustig op los gescoord. De 2-0 werd door Nidia Bos verwoestend ingeschoten. Daarna ging Emma Vissers alleen op het doel af om de 3-0 binnen te schieten. Emma werd gelijk daarna gewisseld door onze supersnelle invalster Mila de Rooijen die er vervolgens gelijk 4-0 en 5-0 van maakte. Toen werd er ff gas terug genomen en werd er van achter uit lekker soepel gevoetbald. De bal ging over veel schijven om vervolgens de voorhoede weer in stelling te brengen om voor de rust de wedstrijd zeker te gaan beslissen. Anouk en Nidia zorgden er voor de rust nog voor dat het 7-0 werd. Daarna gingen we rusten en wat we bijna nooit doen is terug naar de kleedkamers gaan. Ze kwamen daarna ook niet meer in het ritme van de eerste helft. Er kwamen nog wat kansjes over en weer maar Janine wilde de ballen er zeker niet in laten gaan. Maar toch scoorde OJC nog een keer door een leep balletje over de keeper heen te schieten: 7-1. Door al de wisselingen in de ploeg kwamen we niet echt meer in het spel voor maar dat hoefde ook niet meer. De wedstrijd was gespeeld en OJC gaf zich over. Nidia maakte net voor tijd de 8-1 en daarna floot onze goed leidende scheidsrechter Cees Bossers de wedstrijd af. Op naar DESK: aanvang wedstrijd 9.00 in Kaatsheuvel.