5 - 6

ONI F2

F-Pupillen (voorjaar), F3, 4e klasse 510

17 maart 2012 9:00

Heuse tranen vloeiden er bij de jongens en meiden van de F3 na de wedstrijd tegen medekoploper Oni. Na een thriller van jewelste was het de tegenstander die met de volle winst naar huis ging en hiermee alleen aan de leiding gaat. De F3 was klaar voor de topper. Opa’s en oma’s waren van stal gehaald om te komen supporteren en er was de hele week spaghetti gegeten om zo sterk mogelijk aan de wedstrijd te kunnen beginnen. De twee ploegen waren aan elkaar gewaagd en het spel golfde op en neer met veel kansen en doelpunten aan beide kanten. Oni bleek over een iets langere adem te beschikken en in de slotfase trokken zij de winst naar zich toe. In de eerste helft was het Boris die de score opende, maar meteen daarna maakte Oni gelijk. Net voor rust was het Evi die koelbloedig scoorde en hiermee bepaalde ze de ruststand op 2-1. De jongens en meiden van de F3 waren nog met hun koppies in de kleedkamer, toen Oni meteen na aanvang van de tweede helft 2-2 maakte. De F3 liet zich niet uit het veld slaan en trok volop ten aanval met als resultaat de 3-2 van Boris die de bal na een uitbraak keihard in de kruising vlamde. Maar weer kwam Oni snel terug. De F3 liep nog na te genieten en het stond alweer 3-3. En weer toonde de F3 veerkracht en knokte zich naar voren met een doelpunt van Mila als gevolg en de 4-3 op het scorebord. En toen was het tijd voor Oni dat sterk terugkwam. Met wat pech voor de F3 liep Oni uit naar een 4-6 voorsprong. De strijd leek gestreden maar de F3 wist Oni weer onder druk te zetten, maar het zat niet mee. De bal wilde er maar niet in. Totdat opnieuw Boris wist te scoren en 5-6 maakte. Met alles wat de jongens en meiden in zich hadden werd de gelijkmaker gezocht. Maar helaas, de tijd was te kort. Maar wel een supervet compliment voor de Madese boys en girls, want wat hebben ze gestreden en wat hebben ze goed gevoetbald!!