72'

Mannen Zondag standaard, 1, 2e klasse E

11 maart 2012 14:30

Toorenaar, C.A.

Na ‘n aantal mindere wedstrijden werd het tijd om voor eigen publiek weer eens ’n goed resultaat te boeken. Zeker na vorige week toen de laatste plaats op de ranglijst werd bereikt, waren de spelers van plan tegen de ploeg van Dennis de Nooijer te vlammen. Made startte zeer voortvarend en reeds na 8 minuten zette Nicky den Reijer de 1-0 op het scorebord. Zijn 3e afstandsschot belandde in de uiterste bovenhoek, onhoudbaar voor de Zeeuwse goalie. Even later ’n prima aanval waarbij via Joost Jansen en Wouter de Laat de bal bij Wesley Roks terechtkwam. Helaas schoot Wesley de bal rakelings naast het doel. De rest van de 1e helft kreeg RCS ietwat de overhand, maar tot echte grote doelkansen kwam men niet. De 2e helft was nog geen minuut oud toen ’n hoekschop door Richard Ramstijn schitterend in de kruising werd gekopt, 2-0. Made trok zich niet terug, maar bleef aanvallen. In de 50e minuut opnieuw ’n prima aanval waarbij Joost de bal voortrok en Wouter ’n teenlengte tekort kwam om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. RCS bleef voetballend proberen het tij te keren, maar Madese Boys was niet van plan ’n tegendoelpunt te incasseren. De duels werden door de Boys steeds gewonnen en het publiek werd getrakteerd op ’n prima voorstelling. Dennis Marijnissen schoot de bal na 70 minuten via de doelman nog net naast, maar enkele minuten later ronde Michael Walravens een vlijmscherpe counter af, 3-0. De honger was nog niet gestild en nadat Aron van Bragt een 100% penalty had verdiend maar helaas niet kreeg, bepaalde Dennis Marijnissen met ’n geweldig schot de eindstand op 4-0. Door dit resultaat klimt Madese Boys weer 2 plaatsen omhoog en gaat volgende week op bezoek bij de andere. M. Boys uit deze klasse. In Zundert hopen we dat onze jongens dan opnieuw de punten kunnen binnenhalen. Met dezelfde inzet moet dat zeker lukken