Madese boys F3G op dreef tegen Olympia ‘60: 3-11

3 - 10

Madese Boys JO9-3JM

F-Pupillen (voorjaar), F3, 4e klasse 510

10 maart 2012 9:00

Afgelopen zaterdag speelden de jongens en meiden van de F3 een geweldige wedstrijd in Dongen tegen Olympia ’60. Vanaf het begin was er een groot overwicht voor de F3. Na enkele minuten werd er al gescoord en bij rust stond er een verdiende 1-5 voorsprong op het scorebord. De eerste vier doelpunten kwamen op naam van de  tweellingzusjes Evi (3x) en Mila (1x). Tussendoor werd een verdedigingsfout afgestraft en moesten de boys en girls een tegentreffer incasseren. Net voor de pauze wist Boris ook nog een doelpuntje mee te pikken. De tweede helft kende een droomstart en met prachtig combinatievoetbal kreeg de tegenstander alle hoeken van het veld te zien. Olympia werd overrompeld en binnen 10 minuten lagen er vier doelpunten achter de Dongense keeper. Boris scoorde een raszuivere hattrick, waarna Remco de 1-9 binnenschoot. Hierna werd er wat gas teruggenomen. Olympia maakte hiervan gretig gebruik en wist nog twee keer tegen te scoren. De F3 herpakte zich en Bart zag zijn harde werken beloond met zijn eerste doelpunt. Op koelbloedige wijze wist hij de bal in het net te knallen. Tot slot was het opnieuw Boris die scoorde en met zijn vijfde doelpunt van de wedstrijd de eindstand op 3-11 bepaalde. Volgende week zaterdag om 9.00 uur wacht op de Schietberg de topper tegen medekoploper Oni. Onze jongens en meiden zullen dan flink aan de bak moeten om deze tegenstander van zich af te schudden. Iedereen is welkom om de F3 aan te komen moedigen. De toegang is gratis, dus wat let je!