Onbekend (schot)
41'

E-Pupillen (voorjaar), E5, 4e klasse 480

10 maart 2012 9:00

Vanochtend weer een thuiswedstrijd voor de boys van de E5. JEKA E11 kwam op bezoek. Vanaf het begin werd er hard gewerkt. In de eerste helft werd goed geprofiteerd van het feit dat de jongens en meisjes van JEKA nog niet helemaal wakker waren. Peter en tweemaal Jarno zorgden voor de 3-0 voorsprong bij de rust. De tweede helft had een geheel ander beeld: de jongens en meisjes van JEKA waren wakkergeschud en dat zorgde voor een heel spannende tweede helft! Door beide teams werd volop gestreden om te winnen. Stefan zorgde voor de 4-1 en Pavel met een afstandsschot voor 5-2. Daarna wist JEKA terug te komen tot 5-4 zo’n 5 minuten voor tijd. Met het laatste restje energie werd de voorsprong verdedigd en werd er zo een prachtige overwinning behaald! Supporters hebben een heerlijke wedstrijd gezien. Reclame voor het voetbal. Chapeau mannen!