Boeimeer D1

D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse J

10 maart 2012 12:30

D1 – Boeimeer D1

De D1, 2de  in de poule, wil deze plaats toch ook minimaal behouden. Dus er moest gewonnen worden.  De eerste helft geeft Boeimeer goed partij en creëren zij toch regelmatig kansjes voor de goal bij Sebastian. Maar het is Made die in deze helft al de beslissing maakt in de partij. 1-0 scoort Niels na een voorzet vanaf links van Aaron die over de keeper gaat en wordt ingetikt. 2-0 en 3-0 vallen vlak voor rust. Beide goals werden gescoord door Aaron die op aangeven van Stef alleen op de keeper komt en rustig afmaakt. Na rust zien we een toch wat andere wedstrijd. Boeimeer krijgt in de beginfase een gigantische kans om te scoren maar Sebastian staat wederom zijn mannetje en houd ook deze wedstrijd zijn goal leeg. Er is wat meer rust bij Made en er wordt iets of wat beter gecombineerd. Echte grote kansen krijgen we weliswaar niet meer maar deze krijgt Boeimeer ook niet. Hierdoor blijft de stand zoals in de eerste helft 3-0. Volgende week Zeelandia thuis. Succes