Mannen Zondag standaard, 1, 2e klasse E

4 maart 2012 14:30

Scheidsrechter

Beurden, L.H.J. van

In een wedstrijd tegen directe concurrent BSC kon Madese Boys geen potten breken

Na ’n aardige start kopte de mee opgekomen Koen van de Pluijm de bal in het Roosendaalse doel. Helaas zag de scheidsrechter dat hierbij de bovenarm werd gebruikt en bleef het dus 0-0. BSC counterde diverse malen gevaarlijk richting de Madese goalie Cor van Dongen en dit resulteerde halverwege de 1e helft in 1-0. Made kwam steeds niet verder dan het strafschopgebied, de spaarzame aanvallen hielden daar op. BSC scoorde pal voor het rustsignaal zelfs de 2-0, ná slecht uitverdedigen van de rood-witten.

Ná rust probeerde Madese Boys nog wel om het tij te keren, maar opnieuw strandden de aanvallen steeds vroegtijdig. BSC loerde opnieuw op de counter, maar echt gevaarlijk werd de thuisclub ook niet meer. Omdat Madese Boys niet bij machte was om de aansluitingstreffer te scoren en BSC de wedstrijd vrij eenvoudig uit kon spelen bleef de 2-0 op het scorebord.

Voor Madese Boys betekent dit dat men  in de resterende wedstrijden echt alles op alles moet zetten om degradatie te voorkomen. Als verdere schorsingen en blessures uitblijven moet het met geloof,  inzet en alle mogelijke passie zeker nog mogelijk zijn. De supporters zullen zeker blijven steunen om ons eerste voor de 2e Klasse te behouden. Komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen RCS op het programma. Met z’n allen zullen we er voor gaan om deze strijd winnend af te gaan sluiten