Madese Boys JO11-1

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

7 april 2012 8:30

E1 toont veerkracht
Zaterdagochtend half negen!! Vandaag een vroege ochtendwedstrijd tegen UVV, reden daarvoor is dat er bij Madese Boys een paas instuif georganiseerd is waar de E1 ook nog graag een graantje van meepikt. Zoals gezegd dus een vroege wedstrijd en aan het verloop van de wedstrijd was dit ook te zien aan de spelers van Madese Boys. De wedstrijd begint en we komen verrassend snel op voorsprong door een vrije trap die door Jill wordt benut. Ja ja ook de keeper van UVV had de slaap nog in zijn ogen 0-1. Nu wordt Made slapper. Vooral de mandekking is onvoldoende waardoor UVV ook weer te snel de gelijkmaker scoort. Vanuit de corner komt de bal te gemakkelijk achter onze keeper 1-1. Hierna blijft de omschakeling bij UVV beter waardoor hun eenvoudig vrij komen. UVV maakt de 2-1. Toch komt Made met wel een goeie aanval en de gelijkmaker is weer een feit. Jill schiet op de keeper die hem niet klemvast heeft waardoor Max de bal erin kan tikken: 2-2. Helaas trekken we het de eerste helft niet door en kan UVV genieten van een voorsprong net voor rust. UVV tikt Made er simpel uit en rond de aanval ook mooi af: 3-2.
Nou de kleedlokalen in en een donderspeech van de coach, kijken of dat werkt? Made komt nu sterk op de grasmat en gaat op zoek naar in ieder geval de gelijkmaker. De beste kansen zijn nu voor Made en er wordt nu keihard gewerkt. En ja hoor Made toont echt veerkracht en we komen weer op gelijke hoogte doordat Max hem voorgeeft op Tim T die hem er in kan tikken: 3-3. In de tweede helft meerdere kansen van Made maar ze worden niet benut helaas. Ons eigen deel van de grasmat werd in de tweede helft nauwelijks bezocht door de tegenstander, wat een groot compliment waard is aan alle spelers van Made. Kort samengevat, eerste helft wedstrijd beetje weggegeven doordat de spelers nog in dromenland waren. De tweede helft echter was super gespeeld en ik vind dat de gedeelde punten terecht zijn. 3-3 eindstand.