13 - 0

Veerse Boys E3

E-Pupillen (voorjaar), E5, 4e klasse 480

25 februari 2012 9:00

De schaatsen zijn weer opgeborgen, de sneeuw is gesmolten dus is het weer tijd om te voetballen. 2012 is tot nu toe een goed jaar voor de jongens van de E5. Een paar mooie overwinningen zijn al behaald. Benieuwd of de goede lijn kan worden doorgetrokken tegen Veerse Boys E3. Het was heerlijk voetbalweer vanochtend. Na de aftrap werd gelijk de aanval gezocht via de snelle jongens in de voorhoede. Met inzet werd er gestreden. Dat resulteerde in een ruststand van 6-0 door doelpunten van Stefan (4 stuks), Jarno en Julian. Na een bekertje ranja werd er begonnen aan de tweede helft. Opdracht was om achterin goed op te blijven letten! Tom, Max en keeper Ivan hielden het achterin goed onder controle. Veerse Boys kwam af en toe wel voor de goal (een keer werd een bal met het nodige kunst- en vliegwerk van de lijn weggehaald), maar echt gevaarlijk werden ze niet. Er kon weer volop aangevallen worden in de tweede helft. Er werd nog 7 keer gescoord door de jongens van de E5 (Jarno 3 maal, Stefan, Peter, Pavel, Julian) waardoor de eindstand 13-0 was. Een mooie wedstrijd met een super resultaat. Ga zo door!