3 - 0

TSC D1

28 januari 2012 12:30

D1 is niet te stoppen

Zaterdag 28 januari ’12 werd er weer gewonnen van een 2de divisie club. Na verleden week van Dongen D1 te hebben gewonnen, was het deze keer TSC D1 dat het slachtoffer werd. In de beginfase liet TSC een redelijk sterke indruk na, maar na de 1-0 die op aangeven van Merijn door Niels wordt ingeschoten geven we de wedstrijd niet meer uit handen en zijn we heer en meester op het veld. Niels, deze wedstrijd lekker op dreef,  is bijna niet af te stoppen. Hij scoort ook bijna de 2-0 vanuit een corner van Aaron maar hij kopt net over. De 2-0 valt dan kort daarop. Stef geeft een balletje op Merijn die een paar spelers passeert en dan 2-0 binnenschiet. Ook Aaron krijgt zijn kans deze helft, maar zijn schot gaat net naast. De 2de helft verloopt ongeveer hetzelfde als de 1e. Made domineert en geeft achterin vrijwel niets weg. Kansen voor Made komen er volop. Niels die Merijn aanspeelt die nog net de punt van zijn schoen tegen de bal aan kan zetten maar treft de keeper. 3-0 wordt gescoord door Aaron die de bal van Niels krijgt en van afstand de bal via de kruising paal binnenschiet. De 4-0 en 5-0 hadden dan ook nog moeten vallen maar helaas is het de paal die bij het schot van Merijn en Niels in de weg staat. Al met al hebben we deze wedstrijd goed gespeeld, veel kansen gecreëerd en weinig tot niets weg gegeven. René Martens de hoofdtrainer/coach en zijn begeleiding sluiten het kampioenschap in de hoofdklasse zeker nog niet uit. Volgende week gaan we de competitie weer in tegen Halsteren. Spelers van de D1: succes in het verloop van deze spannende competitie.