1 - 2

Madese Boys JO13-1

21 januari 2012 15:00

Dongen D1 - D1

De D1 speelde afgelopen zaterdag 21 januari weer een vriendschappelijke wedstrijd. Dit keer uit tegen 2de divisie club Dongen D1. De boodschap was duidelijk de eerste helft: win je duelsen probeer van daaruit je doelpunten te maken. Het eerste doelpunt valt al vroeg in de wedstrijd. Een handig hakballetje van Stef en een gigantische uithaal van Wouter in de hoek van de goal. 0-1 na 3 minuten spelen. Mike en Pascal staan hun mannetje en voeren de opdracht uit zoals afgesproken. Dit geld ook voor Tom v E en Rick die het verdedigend goed voor elkaar hebben en weinig weg geven. En ook links staan Tom K en Wessel door kort te dekken hun mannetje. De 2de helft wordt er gewisseld en komt er iets meer power richting de goal van Dongen. Kans op kans wordt niet benut maar we zijn duidelijk de betere ploeg. Dan valt de verdiende 0-2 een voorzet van Aaron die door de alerte Niels bij de 2de paal wordt binnen geschoten. 1-2 valt dan een beetje ongelukkig uit een corner van Dongen. En Dongen krijgt ook nog de kans in de laatste minuut om op gelijke hoogte te komen door een vrije trap in de slotfase. Deze wordt uitstekend tussen de doelman en de lat gestopt door Sebastian waardoor de eindstand 1-2 blijft. Een verdiende overwinning gezien het spel en de kansen van de Madese Boys. Volgende week weer een geduchte tegenstander TSC thuis.