1 - 4

Madese Boys JO11-1

14 januari 2012 10:00

Virtus E1 - E1

Deze keer een kort verslag van de vriendschappelijke wedstrijd Madese boys E1. De reden voor het korte verslag is dat de razende reporter werd gevraagd om de wedstrijd te leiden omdat Virtus geen mensen had om dit te doen. De eerste helft begon voor de E1 meteen goed en we waren heer en meester op het veld. Het enige wat ontbrak was een kers op de taart om met voorsprong de kleedkamer in te gaan. De ruststand was dus nog 0-0 door goed spelen van het middenveld en de verdediging die goed mee opschoof naar voren.

De tweede helft werd op dezelfde manier doorgezet. Echter komen we nu vrij snel op voorsprong door een schot van afstand door Jill: 0-1. Daarna ging het even heel snel. Door uitstekend opbouwen van achteruit en drie maal een assist van Tim T was het Max die een zuivere hattrick scoorde 0-4. Virtus maakte -mede omdat we het wat lieten verslappen- een doelpuntje en dit bepaalde ook meteen de eindstand: 1-4. Jongens en meiden dit is alvast een goed begin van 2012 en vooralsnog zijn we dit jaar ongeslagen in de hoofdklasse E ;-)