3 - 2

Mannen Zondag standaard, 1, 2e klasse E

29 april 2012 14:30

Berkel, M.A. van

Om nog rechtstreekse degradatie te ontlopen moest Madese Boys de inhaalwedstrijd winnen in Drunen van RKDVC. De gehele wedstrijd had Made het beste van het spel, maar helaas werd het goede spel niet voldoende beloond. Richard Ramsteijn en Geert Neefs waren ongelukkig met kopballen uit hoekschoppen en Nicky den Reyer zag zijn vrije trap uitstekend gered door de doelman. De thuisclub kon hier weinig tegenover zetten, maar vlak voor het rustsignaal werd het toch nog 1-0 na ongelukkig  wegwerken van een hoekschop door de doelman van Made. Na rust zette Madese Boys nog meer aan, en Aron van Bragt maakte na ’n vloeiende aanval en prima voorzet van Geert Neefs  de terechte 1-1. Kort hierna kwamen de rood-witten zelfs op voorsprong door ’n prima kopbal van de sterk ingevallen Dennis Marijnissen, 1-2. Slechts enkele minuten kon Made genieten, want uit een van de spaarzame counters maakte de thuisclub gelijk. Madese Boys probeerde van alles om alsnog de overwinning uit het vuur te slepen en nam hierdoor risico’s achterin. Vlak  voor tijd wist RKDVC hiervan te profiteren en geheel tegen de veldverhouding in ging Madese Boys met lege handen naar huis, 3-2. Met nog 2 wedstrijden te gaan is het nu vrijwel onmogelijk om directe degradatie te ontlopen. Komende zondag staat de verre uitwedstrijd in en tegen Aardenburg op het program en daarna nog de thuiswedstrijd tegen Uno Animo. Hopelijk dat ons eerste op voldoende steun kan blijven rekenen om misschien  toch het onmogelijke nog te kunnen realiseren