D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse J

17 december 2011 11:15

Unitas D1 - Madese Boys D1
zaterdag 17 december 2011

De laatste wedstrijd alweer van het jaar 2011 voor de Madese Boys D1 dat uit speelde tegen de D1 van Unitas uit Etten-Leur. Ondanks dat er zeer slecht weer was opgegeven en er veel werd afgelast ging deze wedstrijd - met overigens regelmatig een lekker zonnetje- gewoon door. We speelden op kunstgras. De eerste helft verliepen de eerste 10 minuten tamelijk saai. Veel balverlies en nog weinig scherpte richting de goal van Unitas. Een schot van Merijn net naast en een afstandschot van Tom van Ermingen wordt ook goed gered door de keeper van Unitas. Halverwege de wedstrijd dan toch de 0-1 voor Made. Aaron geeft voor op Stef die de bal netjes inschiet. Voor rust wordt ook de 0-2 gescoord maar deze wordt afgekeurd wegens buitenspel? Aaron die vanaf de achterlijn voorgeeft op Niels die in eerste instantie zijn bal op de keeper schiet maar in 2de instantie wel scoort wordt afgevlagd. Jammer maar het zij zo.
Met een magere 0-1 gaan we dan de rust in en komen er nieuwe wisselspelers het veld in in de hoop de winst in de 2de helft veilig te stellen. En dat gebeurt dan ook. De 2de helft voetballen we goed en zijn we een stuk sterker aan de bal. Opnieuw een assist van Aaron waaruit Stef 0-2 scoort. Een vrije trap van Quinten wordt niet goed gestopt door de keeper en Aaron is daar als de kippen bij en maakt 0-3. Ook 0-4 scoort Aaron op aangeven van Niels van buiten de 16 mtr. 0-5 wordt het dan uiteindelijk ook nog. Een voorzet van Quinten rond Aaron opnieuw mooi af. Mooie score om het eerste deel van het seizoen af te sluiten. Voorlopig een 2de plaats in de competitie in de A Cat Hoofdklasse J D jeugd. Complimenten voor het gehele team voor de prestatie die tot nu toe door jullie allemaal geleverd is. We gaan er van uit dat dit team het 2de deel van het seizoen voor de eerste plaats gaat strijden. Namens Trainers coach en begeleiding een fijne vakantie en een gezond gezellig gelukkig en vooral een sportief 2012 toegewenst.