11 december 2011 14:30

Kroon, J.J.P. de

FORSE TEGENVALLER VOOR MADESE BOYS

De laatste wedstrijd voor de winterstop zal Madese Boys niet snel vergeten.

In Loon op Zand hadden de Madenaren vanaf het begin het beste van het spel en creëerde enkele aardige kansen. Wesley Roks schoot ’n voorzet van Wouter de Laat rakelings over het doel.

Uno Animo was nog niet gevaarlijk geweest, tot de 22e minuut toen ’n snelle uitbraak via rechts uitmondde in ’n doelpunt. Een strakke voorzet werd met ’n schuiver voorbij Cor van Dongen geschoten, 1-0. Hierna was Madese Boys even de weg kwijt en had de thuisclub ’n licht overwicht. Net op het moment dat Made terugkwam in de wedstrijd belandde ’n voorzet hoog voor het doel waar de Uno-spits het kopduel won en de bal verrassend in het doel zag verdwijnen, 2-0.

De 2e helft begon Made opnieuw fanatiek met aanvallen en kreeg direct ’n mogelijkheid de aansluitingstreffer te scoren. Helaas werd er in de afwerking gefaald en uit de counter sloeg Uno Animo onberispelijk toe, 3-0. Made ging 1 op 1 spelen en probeerde met ’n extra aanvaller alsnog het tij te keren. Werken kon niemand worden ontzegd, doch waren het opnieuw de tricolores uit Loon op Zand die scoorde en de hatelijk 4-0 op het scorebord zetten. Madese Boys gaf nog niet op en via ’n strafschop kwam men  iets dichterbij. Fanatiek bleef men jagen op de bal, doch de ruimte die nu nog meer werd weggegeven paste precies in het straatje van de thuisclub die nog 2 maal scoorde. Omdat Jasper Smits de bal nog met ’n prima actie binnenschoot kwam de eindstand op 6-2. Een zure veel te hoog uitgevallen nederlaag in ’n wedstrijd waarin Madese Boys heel veel moeite had om de vele aanvallen af te maken en waarbij de thuisclub bijna elke tegenstoot omzette in ’n doelpunt