Mannen Zondag reserve (A-cat), 2, Hoofdklasse A

11 december 2011 14:30

Sluis, R. van de

Madese Boys 2 gaat op kerstreces met overwinning.

’t Twedde van Madese Boys kende deze competitie een moeizame start. De eerste wedstrijden gingen verloren. Toen volgde een goede reeks en het puntenaantal groeide gestaag. Daarna weer een mindere periode en even leek  ’t twedde on tour in de ijskast te moeten. Tot afgelopen zondag, TSC was onze tegenstander. Met dit team troffen we een directe concurrent. Uit werd met 5-2 verloren en daarom was iedereen gebrand. Aanhaken of afhaken was het motto.  Binnen twee minuten lag de bal in het netje. Joris scoorde met een droge knal uit een assist van Mike. De supporters gingen er  eens goed voor zitten. Zouden ze weer zo’n doldwaze middag meemaken als tegen WSC (5-5)?. Maar nee hoor, het 2e ging door met aanvallen en Joep scoorde op aangeven van Joris de 2-0. TSC herpakte zich en kreeg ook enkele kansen. De achterhoede wist echter steeds de aanvalsgolven te stoppen.  En natuurlijk was er ook nog onze sluitpost Peter die een aantal goede reddingen verrichtte.  Het middenveld speelde een voortreffelijke wedstrijd en was TSC hierop steeds de baas.  Onze voorwaartse waren goed op dreef en bezorgden hun tegenstanders een moeilijke middag. Met 2-0 gingen we rusten. Na de rust hetzelfde spelbeeld  met de beste kansen voor ’t twedde. Niet alleen mooi voetbal maar ook doelpunten.  Op aangeven van Arné wist Mike de 3-0 binnen te tikken.  Maar de mooiste van de middag werd gescoord door Joris. Uit een dieptepass van Michel wist Joris met een geweldig afstandsschot de keeper van TSC te verschalken 4-0. Deze stand wijzigde niet meer en zodoende werden er drie punten toegevoegd aan ons totaal. Een prima resultaat voor de gehele ploeg inclusief de wissels die een puike invalbeurt kenden. Net voor de winterstop een geweldige opsteker  en een goede motivatie om de winterstop door te komen. Hiermee is natuurlijk nog niet het klasse behoud verzekerd maar dit resultaat geeft hoop.  Nu een paar weken rust en in januari  begint de 2e competitiehelft.

Rest ons U prettige feestdagen te wensen en tot volgend jaar.