Mannen Zondag standaard, 1, 2e klasse E

4 december 2011 14:30

Toorenaar, C.A.

Madese Boys 1 doet goede zaken tegen Aardenburg

De laatste thuiswedstrijd van 2011 was tegen de grote onbekende club uit het verre Zeeuws-Vlaanderen. Aardenburg begon met 3 punten voorsprong en dus voor onze Rood-witten heel belangrijk om dit gat te dichten. De wedstrijd begon met direct ’n overwicht voor de thuisclub en reeds in de 11e minuut werd de score geopend. Joost Jansen werd door Wouter de Laat de diepte ingestuurd en benutte deze kans door de bal door de benen van de doelman binnen te schuiven, 1-0. In de 19e minuut werd ’n foute pass van Aardenburg onderschept door Joost Jansen die op zijn beurt Wouter de Laat wegstuurde. Met enkele fraaie bewegingen zette hij de doelman op het verkeerde been en Made stond op 2-0. Hierna namen de bezoekers het heft in handen, maar werden niet gevaarlijk. Tot de 33e minuut toen door knullig uitverdedigen ’n kans werd weggegeven. De Aardenburg aanvaller twijfelde niet en schoot de aansluiting op het bord, 2-1. Dit had ’n les voor Madese Boys moeten zijn, maar binnen enkele minuten was de stand alweer gelijk. Uit een hoekschop belandde de bal voor de voeten van de mee opgekomen laatste man van de Zeeuwse ploeg en die haalde verwoestend uit, 2-2. Dit was tevens de ruststand van deze voor het publiek aantrekkelijke wedstrijd.

De 2e helft begon Madese Boys weer zeer fel en binnen 10 minuten kreeg de thuisclub ’n aantal grote kansen. Helaas voor Made stond er bij Aardenburg ’n prima doelman in de goal, die zich met enkele geweldige reflexen onderscheidde. Ook belandde een harde kopbal van Wesley Rokx tegen de onderkant van de lat en kaatste vóór de doellijn terug in het veld. Toch werd het harde werken van het bij vlagen uitstekend spelende Madese Boys beloond. Een kwartier voor tijd ’n prima combinatie opgezet én afgerond door Aron van Bragt betekende de 3-2 voorsprong. Dennis Marijnissen bepaalde uiteindelijk de eindstand op 4-2 door de bal uiterst beheerst binnen te schieten.

a.s. zondag de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop uit in Loon op Zand tegen Uno Animo

Met dezelfde inzet en hetzelfde positieve spel moet het mogelijk zijn opnieuw een goed resultaat te behalen om dan als goeie middenmotor het nieuwe jaar in te gaan.