Tim Tonnaer (intikker)

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

28 januari 2012 9:30

De E1 bestolen in Oosterhout?

Na een lange competitieloze winterstop stond vandaag eindelijk de returnwedstrijd tegen TSC op het programma. De E1 trad niet aan op zijn volle sterkte, Mike geblesseerd, Jill een beetje ziekjes en Max niet aanwezig. Maar we hebben er toch vertrouwen in om het TSC in ieder geval moeilijk te maken. Vorige week met z’n allen top wedstrijd gespeeld in Tilburg, ons voornemen is om die lijn door te trekken naar deze wedstrijd. Made trapt af en merkt ook meteen dat TSC van plan in om hier te winnen. Made is echter verrassend sterk over het hele veld vandaag en drukt TSC snel terug op hun eigen helft. Vandaag laat de E1 zien dat ze erg vooruit gegaan zijn en er lukt erg veel in het spel. Balbezit, goede aanvallen, spelers overslaan door breed te passen prachtige reddingen van de keeper het lijkt wel of alles vandaag lukt. Het is dan ook niet vreemd dat we op voorsprong komen (Mathijs mooie aktie op de goal die afgeweerd wordt waarna Tim T hem erin kan prikken) en we gaan -na lang doorspelen van de scheidsrechter- de kleedlokalen in met 0-1.

De tweede helft start 10:12 uur en als het goed is zijn we dus om 10:37 klaar met voetballen. Weer zijn we goed bezig en ook dit eerste gedeelte van de tweede helft zijn we de bovenliggende partij. TSC komt eigenlijk niet tot aanval en alle acties van hun worden door ons in de kiem gesmoord. Maar dan slaat de vermoeidheid toe en de trainer moet puzzelen op het veld om een juiste mix te houden, Jill is te zwak om echt voluit te gaan en daarom is er extra bezetting nodig achterin. Daan is moe gestreden en vraagt om wissel, Mike wil wel maar kan eigenlijk niet. Mathijs heeft al heel wat meters op de teller staan dus ook die begint te haperen.  Kortom TSC begint op te stomen en er wordt nu veel op onze eigen helft gevoetbald. Maar goed het is 10:37,dus de scheidsrechter kan elk moment affluiten. Helaas; hij blijft maar voetballen 10:38, 10:39, 10:40, 10:41 en ja natuurlijk nu wordt er gescoord, door lichtelijk paniekvoetbal verdwijnt de bal achter Ricardo. 1-1 staat het ineens. Made trapt af en ook het eindsignaal klinkt. De E1 moppert terecht en gaan met een zure bijsmaak van het veld af richting de penalty’s. Die rondden we mooi af en gaan de wedstrijd van ons afspoelen onder de douches. Goed,we hebben vandaag een gelijkspelletje behaald maar qua spel op het veld mag deze wedstrijd vandaag gezien worden als een overwinning op jullie zelf!!!! Echt goed gespeeld, hard gewerkt en jullie hebben een mega groeispurt gemaakt het afgelopen jaar. Houden zo en als we dit vol blijven houden maken we er een prachtig voorjaar van.