TSC F5

F-Pupillen (najaar), F3, 4e klasse 498

26 november 2011 9:00

Madese Boys F3G strijdend ten onder tegen kampioen

De jongens en meiden van de F3 hebben de eerste competitieronde goed afgesloten. Alhoewel er met 0-4 werd verloren van de ongeslagen kampioen TSC hebben ze een prima wedstrijd gevoetbald.
De eerste helft was nog maar amper begonnen of het stond al 0-1 voor TSC. Hun begin was overrompelend en de koppies van de mayse voetballertjes waren nog niet helemaal bij de les. Na de tegentreffer herpakten ze zich echter en wat volgde was een spannende eerste twintig minuten. De F3 had zeker vier zeer goede kansen, maar net voor het doel stond het vizier net niet zuiver genoeg afgesteld. Was dit wel het geval geweest, dan hadden ze wel met een voorsprong de kleedkamers op kunnen zoeken.
De tweede helft bleek dat TSC niet voor niets de kampioen was geworden. Vooral hun verdediging was beresterk. Toch bleef de F3 strijden voor wat het waard was en konden de boys en girls de schade beperkt houden tot een 0-4 nederlaag.
Hiermee sluiten ze de competitie af met een dik verdiende vijfde plaats. Als ze de groei van deze eerste competitiehelft door kunnen zetten, dan zal de F3 in de volgende competitieronde nog wel eens voor grote verrassingen kunnen gaan zorgen.