Madese Boys JO9-3JM

F-Pupillen (najaar), F3, 4e klasse 498

19 november 2011 8:45

Nipt verlies Madese Boys F3G

Wat hebben de jongens en meiden van de F3 er weer een spannende pot van gemaakt. In en tegen Dongen werd met 3-2 verloren. De boys en girls startten heel goed en de eerste helft waren ze veruit de beste partij. Er werden volop kansen gecreëerd. Na een kwartier spelen stond het dan ook al 0-2 voor de Mayenèrkes en dat was zeer verdiend. De goals werden gescoord door Kyra die beide keren zeer koeltjes afrondde. Aan de andere kant trad reservekeeper Bart tot vier keer toe zeer goed op en voorkwam met knappe reddingen een tegendoelpunt. De 2-1 die net voor de rust viel was echter ook voor hem onhoudbaar.

Na de rust ging de wedstrijd gelijk op. Helaas wist de F3 de kansen die ze kregen niet om te zetten in doelpunten. En dan treedt de aloude voetbalwet in werking die stelt dat als je zelf niet scoort, de tegenstander het uiteindelijk wel gaat doen. En zo geschiedde: door twee tegendoelpunten in de tweede helft bleven de punten toch in Dongen. Jammer, maar wel een heel vet compliment voor de jongens en meiden, want ze hebben gevochten als leeuwen en prima gevoetbald.