Onbekend (schot)

Meisjes C-Junioren (najaar), MC1, 2e klasse M06

19 november 2011 12:30

MC1 pakt bijna haar titel

Zaterdag 19 november was de dag dat de meiden van de MC1 tegen Baronie MC1 speelden. Beide teams hadden nog niet verloren in de competitie dus deze wedstrijd zou er om gaan. We hadden vorige week een draak van een wedstrijd gespeeld tegen Gilze maar wel gewonnen met 4-1. Dus we hadden zeker wat goed te maken vandaag. De coach en de trainers hadden de meiden zeer scherp gezet wat resulteerde in een zeer goed begin van de wedstrijd. Er werd gecombineerd zoals ze in andere teams alleen maar van kunnen dromen. Binnen een aantal minuten komen we door goed samenspel voor door een prachtig doelpunt van Femke (1-0) die vandaag weer als vanouds speelde. Ook Kim die na een aantal weken van blessures weer een hele helft speelde kwam er goed doorheen. Zelfs een vrije trap van haar kwam nog vlak bij de goal die bijna ingetikt werd door Nidia. Het tweede doelpunt werd gescoord door Emma die goed oplette en goed inschoot (2-0). De tegenstander wist zich even geen raad en zakte verder terug. Na een goede combinatie kwam Anouk alleen voor de goal en maakte er 3-0 van. Uit een hele moeilijke situatie scoorde ze binnenkant paal.

Na nog een paar goede kansen werd het rust. Wij met zijn allen naar binnen om de meiden de complimenten te geven die ze op dat moment zeker verdienden. We hadden gezegd dat ze zeker na de rust goed op moesten letten want Baronie zou zeker fel van start gaan en dat was ook zo. De girls van Made kregen nog wel een aantal kansjes maar de meiden van Baronie scoorden 3-1 en dat was op dat moment verdiend. Onze meiden moesten alle zeilen bij zetten om de girls van Baronie van de goal te houden maar Janine stond haar mannetje door een paar kansjes goed eruit te rammelen. Maar verder kan ik kan alle namen niet noemen want ik vind dat ze allemaal een dikke voldoende verdienden door hun getoonde inzet. We zijn al bijna zeker van het kampioenschap wat ook al een beetje gevierd werd door de champagne die rijkelijk vloeide. Wanneer we 10 december winnen van NEO 25 thuis dan kunnen

we met zijn allen feest vieren en dat zullen we ook zeker doen. Volgende week bekeren we tegen VVR MC1. Als we winnen zijn we een ronde verder. Aanvang wedstrijd thuis 12.30. We rekenen dan weer op alle steun die we vandaag hadden van alle ouders en supporters.