Onbekend (schot)

D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse J

19 november 2011 12:30

Verslag Madese Boys D1 Kapelle D1 zaterdag 19 november 2011.

Madese Boys D1 speelde afgelopen zaterdag 19 november thuis tegen het Zeeuwse Kapelle D1. Weer een topper in de competitie. Als Made deze wedstrijd wint staat het steevast op de 2de plaats in de hoofdklasse J poule. Kapelle toch een geduchte tegenstander viel in eigen huis eigenlijk een beetje tegen. Made speelde dominanter en kreeg door goed combinatie voetbal de meeste kansen. In de eerste helft scoort made 2 doelpunten. Niels scoort 1-0 nadat hij een beetje gelukkig de bal via het hoofd van een kapelle speler voor de voeten krijgt en inschiet. 2-0 scoort Merijn die er deze wedstrijd zin in had door met een knappe solo vanaf het middenveld verschillende tegenstanders te omzeilen en te scoren. 4 minuten zijn we dan bezig. Dan komt kapelle iets beter in de wedstrijd en gaat het redelijk gelijk op. Echte kansen worden er niet gecreëerd meer deze 1st helft. De 2de helft is Made heer en meester Kapelle krijgt niet echt kansen en het gehele team staat collectief goed te voetballen. Stef die goed voorgeeft op Aaron schiet beheerst de 3-0 binnen. Merijn via een kopbal van Aaron de 4-0. En 5-0 ook van Merijn die een bal in de voeten krijgt van Wouter en in de korte hoek binnen schiet. Ondanks dat er de 2de helft iets meer kansen in hadden mogen gaan een zeer mooi resultaat van het gehele team. 5-0 tegen Kapelle is een zeer mooie eindstand.