13 november 2011 14:30

Scheidsrechter

Govers, P.M.G.

Madese Boys 1  pakt verdiend punt in Bergen op Zoom

Madese Boys 1 speelde ’n verdienstelijk gelijkspel tegen de 2e op de ranglijst DOSKO uit Bergen op Zoom. De beginfase was zeker voor de Boys uit de May en tot 2x toe werd ’n grote kans niet benut.

Na 5 minuten ’n perfecte voorzet vanaf links door Geert Neefs welke door Wouter de Laat jammerlijk werd gemist. Dosko kwam hierna ’n aantal keer gevaarlijk in de buurt van het Madese doel, echter gevaarlijk zeker niet. Toch kwamen de gastheren op 1-0 door ’n benutte strafschop. Ver uit zijn doel kon Cor van Dongen de bal niet goed verwerken en bij de voorzet die hieruit volgende werd ’n speler van Dosko neergehaald. Kort hierop hierop herpakte Made het spel en ’n voorzet van Joost Jansen werd door Wouter de Laat rakelings naast gekopt. De rest van de 1e helft ging het spel op en neer, zonder echte uitgespeelde kansen.

Het begin van de 2e helft was geheel voor de gastheren en Madese Boys kon met kunst en  vliegwerk ’n nieuwe tegengoal voorkomen. Het gevaarlijkste moment was in de 52e minuut waarbij de bal tegen de lat werd geschoten. Madese Boys leefde nog en begon weer wat beter in de wedstrijd komen. In de 55 minuut een grove fout van de Dosko-goalie die de bal verkeerd beroerde en de goed oplettende Wouter de Laat snelde toe en kon simpel de gelijkmaker binnenschuiven.

Hierna ’n gelijkopgaande strijd, waarbij het tot het eindsignaal heel spannend bleef. Zowel Dosko als Madese Boys kregen mogelijkheden om de 3 punten binnen te halen. Gescoord werd er niet meer en Madese Boys pakte zo een verdiend punt mee terug in de bus.

Na de wedstrijd werd dit punt nog uitbundig gevierd in de kantine van Dosko, waarbij een aantal van onze “boys” enorm gecharmeerd waren van de gepresenteerde kalender van het Dames 1 team van de thuisclub. Al met al ’n leuke zondagmiddag met zeker goede vooruitzichten op ’n opnieuw goed resultaat volgende week tegen Halsteren. De lijstaanvoerder die momenteel al haar 10 wedstrijden heeft gewonnen. Madese Boys is er enorm op gebrand om komende zondag de eerste verliespunten toe te brengen en zo zelf een aantal plaatsen op de ranglijst te stijgen. Oproep aan alle Madese fans om onze “rood-witten” te komen steunen