Olympia'60 F2

F-Pupillen (najaar), F3, 4e klasse 498

5 november 2011 9:00

Madese Boys F3G laat winst in slotminuut glippen

Mensen met een zwak hart konden beter niet komen kijken naar de zenuwslopende wedstrijd van de Madese Boys/Girls F3 tegen Olympia ’60 F2.

De F3 begon voortvarend aan de partij en halverwege de eerste helft wist de F3 de 1-0 te scoren met een even wonderlijk als zeldzaam doelpunt. Op enkele meters van het vijandelijke doel wisten Bart en Kyra tegelijkertijd de bal te raken en in het doel te schieten. Over samenspel gesproken! Beide spelers mogen een ½ doelpunt achter hun naam schrijven.

Na de rust zette de F3 de goede lijn voort en na een prachtige aanval bereikte Gwenneth met een mooie pass Boris, die alleen voor de keeper koelbloedig bleef en netjes scoorde: 2-0.

Hierna werd Olympia iets sterker en na eerst een bal op de paal en enkele reddingen op de Madese doellijn scoorden ze de 2-1.

Het spel ging vervolgens weer gelijk op en de winst leek naar de F3 te gaan. Maar uiteindelijk sloeg in de laatste minuut dan toch het noodlot toe en scoorden de Dongenaren de gelijkmaker: 2-2.

Jammer voor de F3 maar vooral vette complimenten voor de manier waarop er weer is gespeeld.