Madese Boys JO11-5

E-Pupillen (najaar), E5, 4e klasse 481

5 november 2011 8:30

E5 pakt eerste winst

De Boys van de E5 moesten er vanochtend vroeg uit voor de “topper” om de laatste plaats. Rijen E4 was de tegenstander. Iedereen was vol goede moed en sommige voorspelden al dat vandaag de eerste overwinning van het seizoen geboekt zou gaan worden! Maar daar moest eerst 2 keer 25 minuten voor gestreden worden. Vanaf de aftrap werd de aanval gezocht, maar helaas de eerste treffers waren voor Rijen. Zij kwamen op een 2-0 voorsprong. Maar deze keer ging het kopje niet naar beneden. Dat werd beloond met een mooie goal van Stefan, 2-1. Maar helaas liep Rijen daarna weer uit en gingen we met een 3-1 achterstand rusten. Na wat ranja voor de energie en peptalk voor de goede moed werd er begonnen aan de tweede helft. Daarin lieten de boys van de E5 zien dat ze zich nog niet gewonnen gaven. Achterin hield keeper Ivan het doel schoon en knalden de verdedigers Tom, Max en Jarno alle ballen naar voren. De aanvallers Peter, Stefan, Julian en Pavel gingen daarna op jacht naar doelpunten. Het waren Pavel, Jarno en uiteindelijk Julian die de 3-4 op het scorebord brachten. De eerste overwinning van het seizoen en wat voor een! Super gespeeld jongens, op naar de volgende!