D-Pupillen (A-cat), D1, Hoofdklasse J

5 november 2011 12:30

Cees Bossers

D1 - Roosendaal D1

Zaterdag 5 november 2011 speelde de D1 een zeer belangrijke thuiswedstrijd tegen Roosendaal D1. Wordt er gewonnen, dan nemen we afstand van Roosendaal met 4 punten en staan we vrij stabiel op de 2de plaats in de poule met ook nog 1 inhaalwedstrijd te gaan. Het intrappen gebeurd wat slapjes van onze boys en dit is ook gelijk terug te zien in de eerste helft. Er wordt niet op het scherpst van de snede gevoetbald. Op toch een paar grote kansen van Made na staat het aan het einde van de eerste helft nog steeds 0-0. De 2de helft is eigenlijk een beetje van hetzelfde. De eerste 20 minuten wordt er iets beter gevoetbald maar tot een echte doelkans leidt dit nog niet. Ook Roosendaal is niet echt bij machte om een goede kans te creëren. Beide ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd en het zat erin dat de ploeg die als eerst scoorde hier ook met de winst vandoor zou gaan. Gelukkig voor Made was dat met nog 6 minuten te gaan Aaron. Aaron die de bal van Merijn gepunterd krijgt maakt zich goed vrij en weet dan ook de keeper te omzeilen en de bal in het net van Roosendaal te schieten: 1-0. Meer zat er ook niet in deze wedstrijd, maar toch een zeer belangrijke overwinning. We houden weer de 0 dus verdedigend en met onze keeper staat het wel goed. We houden aansluiting met de nummer 1 dus jongens al met al het resultaat telt. Volgende week vroeg op en dan naar het Zeeuwse Kloetinge. Succes.